Рууни отхвърли обвиненията за промяна на профила си в Twitter


Н. Гавазов

Рууни отхвърли обвиненията за промяна на профила си в Twitter

Рууни отхвърли обвиненията, че е изтрил от профила си в една от социалните мрежи определението "играч на Манчестър Юнайтед". По-рано тази седмица бе потвърдено, че нападателят е подал искане за трансфер преди половин месец, което впоследствие е било отхвърлено от ръководството на "Олд Тарфорд". Ситуацията около Уейн ескалира, когато вчера медиите обърнаха внимание на факта, че нападателят е махнал от профила си в Twitter "играч на Юнайтед", заменяйки го с "NikeUK athlete".

Това се прие като знак от 27-годишният футболист, че вижда своето бъдеше далеч от "червените дяволи" след пристигането на Дейвид Мойс като мениджър.

Рууни обаче е категоричен, че цялата история е погрешна. В петък нападателят публикува изявление, в което разясни ситуацията.

"Никога не съм заличавал от профила си "Играч на Манчестър Юнайтед", защото това никога не е било там. Всичко, което се случи е, че бях помолен от Nike да добавя @ nikeuk към него, както го правят много други спортисти, които са спонсорирани от тях. Тази промяна беше направена преди три седмици и хората продължават да говорят като нещо, което извърших вчера", заяви Рууни.

 

  Сподели
84