Манчини: Спечелих три трофея за два сезона, защо говорите за уволненението ми?


Н. Гавазов

Манчини: Спечелих три трофея за два сезона, защо говорите за уволненението ми?

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини коментира слуховете, че през следващия сезон отборът може да бъде оглавен от старши-треньорът на Малага Мануел Пелегрини. Както е известно, на 30 април медиите на Острова съобщиха, че ръководството на "гражданите" се е срещнало с чилийския специалист, а два дни по-късно испанските средства за масова информация обявиха, че Пелегрини е предупредил играчите си, че напуска Малага.

"Не възразявам против това, че Чики Бегиристайн се е срещнал с агента на Пелегрини или Брендън Роджърс. Надявам се, че добре са вечеряли. Не знам за какво с говорили Трябва д аги попитате. За последните шест месеца журналистите говорят само за моите наследници. Ставаше дума за Гуардиола, Анчелоти, Моуриньо, Роджърс и Пелегрини. Знам, че работя със сериозни хора, а срокът на договора ми изтича след четири години", заяви Манчини.

"Ако друг мениджър беше спечелил три трофея за два сезона, никой нямаше да говори за смяната му. Не разбирам, защо всички продължават да говорят за това", допълни италианският специалист.

 

  Сподели
85