Роджърс има намерение да работи бързо на трансферния пазар


Н. Гавазов

Роджърс има намерение да работи бързо на трансферния пазар

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се надява, че неговият клуб отрано ще прояви активност на трансферния пазар и в кратки срокове ще завърши оформянето на състава за следващия сезон. Роджърс до този момент е вдъхновен от примера на зимния трансферен прозорец, когато в началото на януари "червените" успяха да извършат две великолепни сделки в лицето на Даниел Стъридж и Филипе Коутиньо. По същия начин Ливърпул има намерение да работи и през лятото.

"Клубът се отнесе с внимание към необходимостта от подсилване на тези позиции, които трябваше да укрепим. През последния трансферен прозорец можеше да се види, че ние рано си свършихме работата и привлякохме двама изумителни играча в лицето на Стъридж и Коутиньо. Надявам се, че през лятото ще работим по същия начин. Ако това се получи, ще бъдем един щастлив колектив", заяви Роджърс.

"Мисля, че трябва да направим отбора по-голям и по-майсторски. Играчите, които привлякохме се справят много добре. Много изисквах от тях и като цяло те бяха много добри. Не бяха много мачовете, в които аз се разстроих", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
82