Реднап: КПР е разтресен от скандали


И. Ангелов

Реднап: КПР е разтресен от скандали

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап призна, че има напрежение в играчите на неговия отбор, което ескалира и се стига до разправи в съблекалнята. Тимът е на 10 точки от безопасността и изглежда ще изпадне от елита със само 4 мача преди края.

"Винаги е проблем да се справиш с това. Видимо е за всички, че нещо не е наред с клуба и ще излъжа, ако кажа, че не е така. Цяла година имаме разпри."

"Трудно се разбира кой на кого и какво е казал. Аз просто ги изхвърлям от тренировки. Не съм имал толкова скандали на друго място, но очевидно тук е голям проблем. Трудно е с такава разлика в заплатите между всички. Това не е проблем, когато играеш с Джерард и Ван Перси и знаеш, че те взимат 130-140 хиляди седмично, а всички останали са на 50 - защото ти знаеш, че те си заслужават."

"Но когато тук се гледат играчите, те мислят:'Той не е толкова добър'. Тогава назрява проблем. Хората не харесват, когато някои не си заслужава голямата заплата. Ще е трудно догодина. Уулвс изпаднаха миналата година и всички, както и аз, очаквахме веднага да се завърнат в елита. Те имат добри играчи и добър стадион."

"Сега обаче те изглежда ще пропаднат още. Те направиха грешка, като се разделиха с МакКарти точно преди изпадането. Може би назначиха грешните хора."

  Сподели
115