Фърги купува двама през лятото


И. Ангелов

Фърги купува двама през лятото

Босът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън разкри, че шампионите от Висшата лига ще искат да добавят двама нови играчи към състава си през юли. Според легендата съставът няма нужда от голяма промяна, но двама нови играчи ще добавят към дълбочината, на която толкова се разчита в Юнайтед.

"Не мисля, че ще трябва нещо драстично - вероятно двама играчи, ако е възможно. Зависи обаче...Ако се появи играч, който отговаря на изискванията ни, мисля, че ще го пожелаем, независимо колко хора има в състава на тази позиция. 

"След като разговарях с фамилия Глейзър(собствениците на клуба), мисля, че имаме намерения да напреднем. Дано и спонсорствата донесат достатъчно печалби, защото хората, които се занимават с това в клуба заслужават похвали. Те вършат страхотна работа и изглежда клубът расте като световна марка."

"Доволни сме с позицията си в момента, това е ясно. Привлякохме няколко добри спонсора, някои интересни партньорства, а ние гледаме партньорите ни да са на същите вълни психически, както и ние. Трябва да направим продуктът най-добрия в бизнеса - това е целта ни."

  Сподели
99