Суарес: Случващото се ще ми помогне да стана по-добър


Н. Гавазов

Суарес: Случващото се ще ми помогне да стана по-добър

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес публикува на страницата си в Twitter своя коментар относно наказанието от десет мача, което Футболната асоциация му наложи заради ухапването на защитника на Челси Бранислав Иванович. Както е известно, уругваецът реши да не обжалва санкцията и ще пропусне остатъка от сегашния сезон, както и шест мача от началото на новия сезон.

"Наистина много съжалявам за инцидента в Бранислав Иванович. Надявам се, че всички хора, които обидих с моето поведение в неделя, ще ми простят. Още веднъж бих желал да поднеса личните си извинения към Бранислав Иванович.

Знам, че всичко, което се случва с мен в Англия ще ми помогне да стана по-добър. В момента искам да се фокусирам върху това да стана по-добър на футболния терен и зад неговите предели.

Искам да поясня, защо приех наказанието от десет мача, независимо от това, че то е по-строго от някои случаи, в които играчите получават сериозни травми. Отлично разбирам, че моите действия на футболния терен са недопустими и не исках да създавам неправилно впечатление, оспорвайки това решение.

Действително искам да си извлека урок от това, което се случи през последните 2,5 години. За мен се изговори и изписа много, но единственото се опитвах да бъда най-добрия на футболния терен", написа Суарес.

 

  Сподели
119