Бенитес: Не разбирам, откъде се взеха тези 6 минути и 45 секунди?


Н. Гавазов

Бенитес: Не разбирам, откъде се взеха тези 6 минути и 45 секунди?

Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес изрази недоумението си относно решението на арбитъра на вчерашната среща с Ливърпул да добави към редовното време още 6 минути и 45 секунди. Както е известно, именно тогава "червените" успяха да изравнят и по такъв начин лишиха своя съперник от още две точки.

"Разочарован съм от късния гол. Не мога да разбера, откъде се взеха 6 допълнителни минути. Много странно решение на арбитъра. Дори да сметнем шестте смени, обикновено се добавят три, максимум четири минути. През тези шест минути спечелихме аут и играта на практика приключи, но съдията продължи срещата. Трудно ми е да намеря обяснение за това", заяви Бенитес.

"Разбира се, ние тепърва ще анализираме, защо не спряхме техния пробив и как така позволихме на домакините да вкарат. Но повтарям: при нормални обстоятелства щяхме да завършим мача с победа над много силен съперник. Ливърпул много атакува, но ние уверено се справяхме със защитата и използвахме шансовете си в контраатаките", допълни испанецът.

"Епизодът със Суарес и Иванович? Не го видях. В момента повече съм разочарован от късния гол. Много обръщат внимание на ситуацията с участието на Суарес, но за мен главната новина са тези 6 минути и 45 секунди допълнително време", завърши Бенитес.

 

  Сподели
126