Суарес: Моля за извинение всички, които подведох


Н. Гавазов

Суарес: Моля за извинение всички, които подведох

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес се извини пред Бранислав Иванович за това, че ухапа защитника на Челси по време на вчерашния мач между двата отбора на "Анфийлд". Уругваецът определи поведението си като "неприемливо". Именно южноамериканецът спаси "червените" от поражение в компенсираното време, но Луис можеше и да не доиграе срещата, ако реферът Кевин Френд бе видял инцидента.

Сега Футболната асоциация очаква отчета на главния съдия, за да реши въпроса с възбуждане на дело по отношение на Суарес. Впрочем, самият Луис бързо осъзна, че е излязъл извън рамките на позволеното.

"Дълбоко съжалявам за своето неприемливо поведение по време на нашия мач срещу Челси сега. Поднасям извиненията си и ще се опитам да се свържа с Бранислав Иванович, за да си поговоря с него лично. Също така моля за извинение моя мениджър, съотборниците ми и всички в Ливърпул, които подведох", зави Суарес.

"Току що поговорих по телефона с Иванович и успях да се извиня лично пред него. Благодарен съм, че моите извинения са приети", написа нападателя в Twitter.

 

  Сподели
167