Суарес призна, че иска да играе за Ливърпул


Н. Гавазов

Суарес призна, че иска да играе за Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес окончателно разсея слуховете около своето бъдеще, обявявайки, че желае следващия сезон да проведе в мърсисайдския клуб. Както е известно, неотдавна уругваецът, чиито договор с "червените" изтича през 2017 година, намекна за вероятността да разгледа предложения от други клубове, които се състезават в Шампионска лига.

Това предизвика тревога сред феновете на "червените", че Суарес може да си тръгне от "Анфийлд, още повече, че в медийното пространство се прокраднаха подобни слухове. В същото време нападателят намекна, че въпреки желанието му да остане, ръководството на клуба може да го продаде.

"Аз ще играя тук през следващия сезон. Не само играя за Ливърпул, но аз играя в най-доброто първенство в света. Щастлив съм тук и искам да изпълня своя договор докрай", заяви Суарес.

Когато Суарес бе помолен да поясни коментариите си за това, че е отворен към предложения от други клубове, които играят редовно в Шампионска лига, нападателят отговори по следния начин: "Клубът може да реши, че ти не си му нужен, дори ако искаш да останеш. Във футбола нещата не се получават по начина, по който са планирани", допълни уругвайският футболист,

 

  Сподели
86