Роджърс не съжалява, че е изпратил Керъл в Уест Хем


Н. Гавазов

Роджърс не съжалява, че е изпратил Керъл в Уест Хем

Наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че не съжалява ни най-малко за раздялата си с нападателя Анди Керъл и в същото време призна, че смята да проведе заключителни разговори с Джейми Карагър относно бъдещето на защитника. Както е известно, в два поредни мача от Висшата лига на Англия "червените" не могат да вкарат гол, включително и на Рединг, който е отборът с най-слаба защита в английския елит.

В същото време Керъл отбеляза своя пети гол в последните си седем мача за Уест Хем. Роджърс не съжалява, че изпрати нападателя под наем в лондонския клуб.

"Не е лош късмет, че Анди вкарва голове. Ние имаме четвъртото най-резултатно нападение в Лигата и головете не са проблем за нас. Относно ситуацията с Анди, тя е проста. Той не искаше да седи на резервната скамейка, искаше да играе, а аз нямаше ак да му гарантирам това", каза Роджърс.

"Винаги се стараеш да намериш пролуки в отбраната на противника. Намерихме такива в мача с Рединг, просто не успяхме да преодолеем вратаря им, който се оказа много смел", допълни наставникът на Ливърпул.

"Относно Карагър, аз продължавам да смятам, че той е в състояние да изиграе още един сезон. Общувам с него и мога да кажа, че почти е решил да остане. До края на сезона има още време и ние още ще разговаряме с него", завърши Роджърс.

 

  Сподели
121