Дзола: Никой от Челси не се е свързвал с мен


Н. Гавазов

Дзола: Никой от Челси не се е свързвал с мен

Бившият футболист на Челси, а сега мениджър на Уотфорд Джанфранко Дзола опроверга слуховете за възможното си назначаване на поста мениджър на „аристократите". След като временно изпълняващият задълженията на мениджър на Челси Рафаел Бенитес официално заяви, че след края на сегашния сезон не възнамерява да продължава взаимоотношенията си със „сините", количеството слухове за бъдещия наставник на лондончани се множи с неимоверна бързина. Един от кандидатите за този пост според английските медии е и самият Дзола.

„Никой от Челси не се е свързвал с мен. Много съм благодарен на Уотфорд за това, което клубът прави за мен и напълно съм съсредоточен върху сегашната си работа. Нищо не знам за слуховете за моята персона и получавам голямо удоволствие от това, което правя тук", заяви италианският специалист.

„Роман Абрамович ми е предлагал работа в треньорския щаб на Челси, но в онзи момент дори не мислех за треньорска дейност. Тогава смятах, че нямам необходимите качества. Абрамович привлече много ресурси, доведе класни футболисти и Челси стана един от най-успешните клубове в Европа", каза още Дзола.

 

  Сподели
79