Коутиньо: Искам титли с Ливърпул


Н. Гавазов

Коутиньо: Искам титли с Ливърпул

Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо призна, че кариерата му в Интер не се е развила по най-добрия начин и изрази надежда, че нещата на „Анфийлд" ще бъдат съвсем различни за него. Както е известно, „нерадзурите" привлякоха бразилеца преди две години, но младият играч така и не успя да впечатли треньорския щаб на италианския тим и през зимата той беше продаден на мърсисайдци, където впрочем Филипе се представя добре.

„Честно казано, все още не знам, защо нещата не се получиха в Интер. Там работех по същия начин, както сега и винаги съм се стараел. Просто понякога не се получава исканото от теб. Но сега Интер е в миналото за мен и аз изцяло съм съсредоточен върху Ливърпул - искам тук да се развивам като играч", зави Коутиньо.

„Брендън Роджърс разговаряше с мен преди да дойда тук, освен това аз общувах с Лукас, той ми звъня няколко пъти и ми разказа всичко за клуба. Това ме подтикна да дам съгласието си и аз знам, че взех правилното решение. Мениджърът демонстрира вярата си в мен и аз се надявам да му се отплатя за това. Имам намерение да завоювам титли с Ливърпул и да се отблагодаря на клуба за това, което направи с мен", каза още младият футболист.

 

  Сподели
79