Оуен: Само можех да мечтая за такава кариера


Н. Гавазов

Оуен: Само можех да мечтая за такава кариера

Нападателят на Стоук Сити Майкъл Оуен призна, че само е можел да мечтае за кариерата, която е имал като футболист. Както е известно, бившият играч на Ливърпул, Реал Мадрид, Нюкасъл и Манчестър Юнайтед обяви днес, че ще закачи обувките след края на сезона.

„Обявявам, че след края на сезона във Висшата лига, аз ще сложа край на кариерата си на футболист и правя това с гордост. Много ми провървя, че кариерата ми се разви по този начин, за която като млад футболист само можех да мечтая.

Разбира се, нищо от това нямаше да се случи без огромната подкрепа, която ми оказваха ръководствата на клубовете, мениджърите, съотборниците, обслужващия персонал и моите лични спонсори.

Искам да благодаря на всички тях и на всеки поотделно за помощта, която ми оказаха в достигане на върховете в професията футболист.

Но най-много искам да благодаря на моето семейство. На моята жена-красавица Луиза за нейната любов и постоянна подкрепа по време на моите възходи и падения, а също за нейния най-скъп подарък за мен - нашите деца.

Благодаря на моята майка за това, че винаги е поемала върху себе си по-голямата част от моите разочарования и при това запази семейството ни задружно. Тази черта е основание и за моя успех", се казва в официалното изявление на Оуен.

 

  Сподели
126