Роджърс предупреди Челси и Арсенал


Н. Гавазов

Роджърс предупреди Челси и Арсенал

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс предупреди Челси и Арсенал, че неговият отбор има намерение да се бори за място в Шампионската лига. Победата над Тотнъм с 3:2 помогна на „червените" да се изкачат на шесто място в таблицата за класиране на Висшата лига и да се доближат на две точки от Арсенал и на седем от Челси.

Вдъхновен от този факт, а също и от добрата форма на своите футболисти, Роджърс се надява да подложи на натиск съперниците и в крайна сметка отборът му да финишира преди тях.

„Отборите пред нас знаят, че не бива да допускат грешки - не само заради нас, но и заради тях самите. На този стадии на сезона всеки иска да побеждава и това те задължава да побеждаваш. Формата, която набрахме напоследък отчетливо показва, че отборът прогресира и се развива. Резултатът срещу Тотнъм още един път показва това и ние трябва да запазим формата си и да се движим напред", заяви Роджърс.

„Хората знаят, че сме съвсем различен отбор от онзи в началото на сезона. Това е така. Имаме друга настройка, но не смятаме да се заглеждаме прекалено надалече и да се увличаме. Трябва да се съсредоточим само върху своята игра и на това, как да постигнем повече победи", допълни наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
173