Шахин: Добре, че се махнах от Брендън Роджърс


Н. Гавазов

Шахин: Добре, че се махнах от Брендън Роджърс

Полузащитникът на Реал Мадрид Нури Шахин, намиращ се в момента под наем в Борусия Дортмунд е убеден, че за неговото неуспешно представяне в Ливърпул е виновен мениджъра Брендън Роджърс. Преди началото на сегашния сезон Шахин беше взет под наем от мърсисайдци и отначало предизвика приятни впечатления с играта си. След това обаче Нури все по-рядко и по-рядко започна да се появява в състава, а след това помоли да довърши сезона в своя бивш клуб Борусия.

Поред думите на играча, той не е успял да разкрие потенциала си на „Анфийлд" за това, че Роджърс неправилно го е използвал на терена.

„В Ливърпул претърпях неуспех. Брендън Роджърс искаше да играя като 10-ти номер, но аз никога не съм бил на тази позиция. Попитах го, защо играя именно там, след като това не е оптималният ми пост, но той не отговори нищо", заяви Шахин за AS.

„Въпреки всичко, аз не съжалявам за времето там. Да играя с фланелката на Ливърпул на „Анфийлд" е нещо изумително. Вероятно, ако не бях отишъл там, то нямаше да мога да се върна и в Борусия. Ето защо се чувствам щастлив. И се махнах от Брендън Роджърс, слава на Бога!", допълни полузащитникът.

 

  Сподели
141