Ливърпул надви Тотнъм в мач с 5 гола (видео)


И. Ангелов

Ливърпул надви Тотнъм в мач с 5 гола (видео)

В пореден кръг от Висшата лига на Англи Ливърпул прие лондонският Тотнъм и успя да победи на своя "Анфийлд" с 3:2 в един доста интригуващ двубой. В срещата видяхме два пълни обрата, и след като Ливърпул поведе рано, Тотнъм обърна, а в края на мача капитанът Стивън Джерард вкара дузпа за нов обрат и победа за своите.

В 21-ата минута Луис Суарес вкара след прекрасна топка от Енрике. В 26-ата минута Лорис спаси нов опит за гол, когато Суарес центрира за Стъридж. В 45-ата минута Гарет Бейл центрира добре за попадение на Ян Фертонген с глава.

В 53-ата минута отново Фертонген вкара, отново след центриране от пряк-свободен удар на Бейл. Тук обаче Карагър игра с глава преди волето на бранителя и асистенцията не бе записана на името на Бейл. В 57-ата минута Гилфи Сигурдсон нацели греда в нова силна атака за гостите.

В 66-ата минута Стюарт Даунинг се възползва от лошите действия на играчите на Тотнъм и неразчетено излизане на Юго Лорис, за да върне равенството. В 74-ата минута Карагър блокира Бейл на 2 пъти и спаси вратата си. В 82-ата минута Суарес се впусна в опасна контра и бе съборен от Асу-Екото в наказателното поле, а Стивън Джерард реализира дузпата.

 

2. Манчестър Сити




59т.
3. Тотнъм




54т.
4. Челси




52т.
5. Арсенал




47т.
6. Ливърпул




45т.
7. Евертън




45т.
8. УБА




43т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193