Челси постави цена на Торес


Н. Гавазов

Челси постави цена на Торес

Челси определи цена от 15 милиона евро за нападателя Фернандо Торес, съобщава Daily Express. Според изданието, играчът, с когото „сините" ще се опитат да се разделят през лятото, вече има няколко потенциални купувачи. Така след две разочароващи години на „Стамфорд Бридж" по всичко изглежда, че идва краят на мъките на испанеца. Раздялата с него ще доведе до грамадни загуби на Челси, тъй като през януари 2011 година той беше закупен от Ливърпул за сумата от 50 милиона паунда.

Съобщава се, че собственикът Роман Абрамович окончателно е признал, че привличането на Торес е огромна грешка. Дори смяната на мениджърите не помогна на нападателя да си върне формата и сега Челси е решил да се отърве от Фернандо.

Първият кандидат за подписа на испанеца е руския Анжи, който без колебание е готов да предложи 15 милиона евро за 28-годишния футболист. Освен това, Атлетико Мадрид също е заинтересован от привличането на бившия си играч, който би могъл да стане част от сделката за преминаването на Радамел Фалкао на „Стамфорд Бридж".

 

  Сподели
97