Рейна призова ръководството на Ливърпул да развърже кесията


Н. Гавазов

Рейна призова ръководството на Ливърпул да развърже кесията

Вратарят на Ливърпул Хосеп Рейна смята, че ръководството на клуба трябва да инвестира повече в отбора, за да може през следващия сезон „червените" да се борят за място в Шампионска лига. В началото на седмицата клуба от „Анфийлд" публикува финансовия отчет за миналия сезон, според който стана ясно, че Ливърпул е на загуба с 40.5 милиона паунда, а дългът е нараснал с повече от 25%, достигайки 87 милиона паунда.

Но Рейна е убеден, че босовете трябва да продължават да харчат, ако искат да имат шансове за топ 4 през следващата си кампания.

„Сегашният сезон е важен за нас от гледна точка на това какво иска мениджъра и от гледна точка на реализиране на идеите му. Преминавайки през този период, ние трябва да започнем да се сражаваме от първия мач през следващия сезон. Очевидно е, че се нуждаем от известна подкрепа от ръководството във финансов план, но вече имаме фундамент върху, който може да се стъпи. Знаем философията на Роджърс и мисля, че оттук нататък ще ставаме все по-добри и по-добри, надявайки се да започнем да претендираме за най-високите цели", заяви Рейна.

 

  Сподели
149