Касано заменя Суарес в Ливърпул?


Н. Гавазов

Касано заменя Суарес в Ливърпул?

Интересна информация се появи в британското издание Metro. Според медията, Ливърпул може да предприеме действия по привличането на Антонио Касано от Интер в края на сезона. Италианският нападател на миланския гранд е една от целите на клуба от „Анфийлд", чието ръководството вижда в лицето на Антонио начин да бъде преодоляно евентуалното заминаване на Луис Суарес в Байерн Мюнхен.

Както е известно, около името на уругваеца постоянно се спекулира, а след като се разбра, че Ливърпул е на загуба през последната финансова година, в пресата се появиха слухове, че мърсисайдци могат да се разделят с някои от звездите си. Днес Йън Айър отрече тези съобщения, но също така заяви, че ако бъде продаден играч, на негово място ще бъде закупен друг

Касано наскоро се забърка в конфликт с треньора на Интер Андреа Страмачони и резултатът от инцидента е, че бе изваден от отбора за мача с Катания. По-късно нападателят се извини, но въпреки това не успя да избегне глобата от 40 000 евро.

Договорът на Антонио с Интер е до 2014 година, т.е. цената му през лятото няма да бъде висока и освен това „нерадзурите" ще бъдат отворени за преговори и готови на компромиси.

 

  Сподели
154