Пол Ламбърт: Срещу Сити излизаме за победа


Н. Гавазов

Пол Ламбърт: Срещу Сити излизаме за победа

Мениджърът на Астън Вила Пол Ламбърт смята, че неговият отбор може да победи Манчестър Сити в днешния мач между двата тима от 27-я кръг на Висшата лига на Англия. Незавидното турнирно положение на бирмингамският колектив го заставя да се бори с удвоена енергия във всеки сблъсък и това се видя в мача срещу Арсенал, който Вила загуби, но играчите демонстрираха отлични качества и много борбеност.

Тази вечер намиращият се в зоната на изпадащите Астн Вила ще приеме Сити, който все още не е загубил надежда, че ще успее да запази шампионската си титла. Според Ламбърт обаче, никакви намерения на съперника не могат да отменят задачата пред Вила - постигане на победа и спечелване на трите точки.

„Ако ние успеем да победим Сити, това ще ни даде огромна увереност за следващите мачове. Тук си, за да побеждаваш и няма никакво значение кой е срещу теб - Манчесър Сити КПР или някой друг. Длъжен си да потърсиш успеха. Нямаме намерение да играем за равен или нещо от този род. Искаме да победим", заяви Ламбърт за ESPN.

„Играчите знаят, че това могат да го постигнат, защото е в предела на възможностите им. Дори в мача против Арсенал не биваше да губим. Тогава играхме достатъчно добре, за да спечелим срещата. Сега сме у дома, а публиката ще ни подкрепи. Ние трябва да направим така, че съперникът да не се чувства спокоен", допълни наставникът на Вила.

 

  Сподели
100