Венгер: Сега резултатите са по-важни от добрата игра


Н. Гавазов

Венгер: Сега резултатите са по-важни от добрата игра

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че в момента най-важното нещо за неговия отбор не е красивата игра, а получените резултати. Както е известно, „артилеристите" се намират на пето място в класирането на Висшата лига на Англия, на две точки от четвъртия Челси и на четири пункта от третия Тотнъм, с който този уикенд предстои сблъсък в рамките на 28-я кръг на Висшата лига на Англия.

„Ако играете добре, но не победите, хората започват да говорят: „Искаме резултати". Когато постигнете необходимия резултат, но играта не е на необходимото ниво, хората пък започват да говорят, че футболистите не са действали добре. Нямаме избор и трябва да живеем с това. Имахме нужда от победа срещу Астън Вила. Не беше важно по какъв начин играем, важното е да вземем трите точки. Свършихме добра работа, която ни изведе на правилния път във Висшата лига", заяви Венгер.

„В последните си пет мача събрахме добро количество точки. Ето защо е необходимо да извлечем най-позитивното от тази ситуация", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
86