Сигурдсон: Дори да победим Арсенал, не трябва да се успокояваме


Н. Гавазов

Сигурдсон: Дори да победим Арсенал, не трябва да се успокояваме

Полузащитникът на Тотнъм Гилфи Сигурдсон призова съотборниците си да не се успокояват дори, ако те победят Арсенал в неделя. Както е известно, „шпорите" водят активна борба за попадане четворката на най-силните във Висшата лига на Англия и след победата над Уест Хем в понеделник, Тотнъм се изкачи на трето място в класирането, изпреварвайки Челси и Арсенал, съответно с две и четири точки.

През уикенда ще се проведе поредното дерби на Северен Лондон и при евентуална победа „шпорите" ще увеличат дистанцията от своите конкуренти на седем пункта. Спорд Сигурдсон обаче, това няма да означава, че битката за място в Шампионска лига е приключила.

„Този мач е много важен за нас. Но дори да постигнем победа, това няма да означава, че всичко е приключило. Нека си припомним например миналата година, когато титлата се реши в последните минути на заключителния кръг. Но преди да мислим за всичко това, ние трябва да победим. Ако успеем да постигнем успех, ще искаме да завършим сезона възможно най-високо в класирането. Надявам се, че ще съумеем да вземем трите точки и да останем преди Челси. Искаме да попаднем в Шампионска лига - това е нашата цел", заяви Сигурдсон за Daily Express.

 

  Сподели
88