Бейл: Не можеше да пропуснем шанса да станем трети


Н. Гавазов

Бейл: Не можеше да пропуснем шанса да станем трети

Лидерът на Тотнъм Гарет Бейл, коментирайки волевата победа над Уест Хем с 3:2, заяви, че неговият отбор е нямал право да изпусне шанса да подобри положението си в таблицата за класиране на Висшата лига на Англия. Както е известно, двете попадения на уелския национал помогнаха на „шпорите" да изпреварят Челси и сега колективът на Вилаш-Боаш е трети, на две точки пред „аристократите".

Снощният успех е особено важен и за това, че през този уикенд Тотнъм ще посрещне прекия си конкурент за място в Шампионска лига - Арсенал.

„Знаехме какъв огромен шанс имахме да заемем третото място. Много пъти можехме да вкараме след изпълнение на корнери. Адебайор пропусна, друг удар изпрати топката в гредата. Знаехме на какво сме способни. За последните месеци вкарахме много попадения в последните минути и затова продължавахме да вярваме, че ще успеем", заяви Бейл след мача.

„Работата не е само в мен, работата е в отбора, който започна да играе много по-добре. Разбира се, искахме да вземем тези три точки и по такъв начин да запазим живи нашите надежди за участие в Шампионска лига", каза още уелсецът.

 

  Сподели
74