Шкъртел: Ако Роджърс не се интересува от мен, с работата може да се заеме агентът ми


Н. Гавазов

Шкъртел: Ако Роджърс не се интересува от мен, с работата може да се заеме агентът ми

Защитникът на Ливърпул Мартин Шкъртел изрази недоволството си от своята роля на резерва в отбора и намекна, че може да напусне отбора. В момента словашкият футболист се намира в лазарета с травма на бедрото и ядрото на отбраната на Ливърпул е изградено от Джейми Карагър и Даниел Агер, като проблемите за Матин с Брендън Роджърс започнаха в средата на януари.

„Какво друго ми остава да правя, освен да чакам? Когато бях здрав тренирах с отбора и давах всичко от себе си, за да докажа на мениджъра, че имам право да бъда титуляр. Чаках своя шанс, но когато пристигнахме в Санкт Петербург, отново не играх. Нека видим какво ще се случи след оздравяването ми", заяви Шкъртел за Denik Sport.

„Сега няма смисъл да говорим за трансфери, макар че до края на февруари имам възможност да отида и да играя за руски отбор. Споделям мнението, че не е коректно да се разглежда напускането ми на отбора, след като съм попаднал сред резервите в четири или пет поредни мача. О друга страна, тази ситуация я приемам много трудно. В продължение на три години и играх във всеки двубой на Ливърпул, проведох много срещи за националния тим... В момента в главата ми се появяват разни мисли, но не искам да вземам импулсивни решения. Ако обаче мениджърът е загубил интерес към мен, с работата може да се заеме агентът ми. Но сега съм в Ливърпул, имам договор и не мисля да напускам", каза словакът.

 

  Сподели
131