Райт: 70 милиона? Венгер се нуждае от 200


Н. Гавазов

Райт: 70 милиона? Венгер се нуждае от 200

Легендарният футболист на Арсенал коментира информацията, че Арсен Венгер ще похарчи 70 милиона паунда през летния трансферен прозорец. Както е известно, наставникът на „артилеристите" заяви в събота, че разполага с въпросната сума и възнамерява да подсили тима с топ играчи, което ще направи отбора по-конкурентен.

Райт е на мнение, че тази сума е недостатъчна, за да бъде върнат Арсенал в групата на най-силните в Европа.

„70 милиона няма да стигнат! Ако Арсенал наистина смята да остане в първата четворка, той трябва да похарчи 200 милиона или около тази сума, за да може наистина да се конкурира и да бъде привлекателен за нови играчи. Загубата на Ван Перси е невероятен удар, но по-трудно ми е да приема, че те не направиха никакъв опит да му намерят достоен заместник", заяви Райт в ефира на Absolute Radio Rock N Roll Football show.

„Арсенал няма нужда от футболисти, струващи по 15-20 милиона паунда. „Артилеристите" трябва да купят истински звезди, чиято стойност е над 30 милиона паунда, за да се създаде истинска конкуренция за място в състава. Едва тогава Арсенал може да се включи в битка за титлата във Висшата лига", каза още легендарният футболист.

 

  Сподели
162