Реднап се закани на Юнайтед


Н. Гавазов

Реднап се закани на Юнайтед

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап е убеден, че неговият отбор е в състояние да открадне точки от Манчестър Юнайтед по време на съботния мач между двата тима на „Лофтус Роуд". В момента лондончани се намират на последно място в класирането на седем точки от спасителния бряг и наставникът на КПР възнамерява отборът му да побеждава във всеки втори мач, а също така да се противопостави достойно на лидера в класирането.

„Невъзможно е да се предскажат резултатите. Неотдавна играхме с Челси, след като преди това бяхме разкъсани на парченца от Ливърпул. Какъв резултат бихте очаквали? 3:0, 4:0? Аз останах изненадан, както и вие", зави Реднап за Fulham and Hammersmith Chronicle.

„След това приехме Тотнъм, който биеше наред навън и вкарваше във всички свои мачове. Те обаче не успяха да ни вкарат гол. Против Манчестър Сити, действащият шампион успяхме да грабнем поредната ценна точка, а след това още една срещу Уест Хем, откъдето е много трудно да вземеш нещо. Ето защо мисля, че и срещу Манчестър Юнайтед може да направим нещо, както срещу останалите отбори", каза още наставникът на КПР.

 

  Сподели
78