Венгер: Един ден ще скучаете по мен


Н. Гавазов

Венгер: Един ден ще скучаете по мен

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер подчерта своята преданост към клуба. Както е известно, френският специалист пристигна на „Емирейтс" през 1996 година и спечели не само доверието на ръководителите си, но и обичта на феновете на отбора. След загубата от Блекбърн в събота обаче, играчите и треньорския щаб на Арсенал бяха подложени на освирквания от страна на собствените си фенове, а на „Емирейтс" могат да се видят все по-малко плакати в подкрепа на Венгер.

„Убеден съм, че ще скучаете без мен, когато напусна отбора. Срокът на договора ми изтича през 2014 година. Към момента аз имам 30 години на най-високо ниво във футбола, без никаква пауза, давайки всичко в името на тази професия. Може да не съм толкова добър, но съм предан на Арсенал. Някой път ще ви покажа списък на клубовете, които ме искаха, но аз отказах. Тогава ще разберете колко много съм бил предан на отбора", заяви Венгер.

„Може да ме критикувате и да говорите, че съм лош мениджър. Поглеждайки към позицията на Арсенал в таблицата за класиране - да, вие сте прави. Мога само да се извиня за това, че изоставаме толкова много от Юнайтед", каза още специалистът.

 

  Сподели
134