Лаудруп: Кошмар, пребиха ни


Н. Гавазов

Лаудруп: Кошмар, пребиха ни

Мениджърът на Суонзи Сити Михаел Лаудруп определи като „кошмарно" поражението с 0:5 като гост на Ливърпул и заяви, че неговият отбор е можел да загуби с по-голяма разлика. В последния мач преди финала за Купата на Лигата, който ще се състои този уикенд, Лаудруп реши да заложи на по-слаб състав, за което и заплати висока цена.

„Това е кошмар, нас буквално ни пребиха. През първото полувреме буквално ни пребиха. През първото полувреме не изпаднахме от играта, но пропуснахме три гола за десет минути в началото на второто полувреме и това е много ужасно. Ние трябва да се извиним на феновете", каза Лаудруп.

„С лекота можехме да загубим със седем или осем гола, ако не беше Ворм и това не е добре. Трудно ми е да обясня такъв резултат, но тъй като аз направих измененията в състава, отговорността на първо място е моя. Но нямам намерение да наказвам играчите, които мислят за мача през уикенда. Това е човешката логика, тъй като това ще е един велик двубой с историята на клуба", завършва наставникът на Суонзи.

 

  Сподели
163