Бейл пак вкарва два, Тотнъм с драматична победа над Лион (видео)


И. Ангелов

Бейл пак вкарва два, Тотнъм с драматична победа над Лион (видео)

Отборът на Тотнъм прие Лион на "Уайт Харт Лейн" днес в първата среща между двата тима в Лига Европа и след като не видяхме множество интересни ситуации срещата завърши при резултат 2:1. Отново за домакините се разписа Гарет Бейл, който го прави неизменно в последните срещи на тима, и отново головете му бяха от най-висока класа.

Попадението дойде в 45-ата минута след пряк-свободен удар от далечно разстояние. Истински сензационно попадение. Освен това събитие първата част не предложи нищо интересно. 

Второто полувреме започна по-оживено и гостите стигнаха до гол в 55-ата минута. Самуел Умтити засенчи Гарет Бейл с изпълнението си тук. Mалбранк центрира, а Галас изчисти от наказателното поле топката, която се насочи към Умтити. Той без да се замисля стерля мощно и това може би бе топ момента в кариерата на този 19-годишен ляв бек. 

Голът укрили гостите и в 63-ата минута Брад Фридел трябваше да спасява своите по невероятен начин. В ответната атака Бейл бе близо до втория си гол, но силният му удар бе точно във вратаря. След много работа крилото получи заслуженото си попадение в последната минута от добавеното време и реши мача за своите. 

В 93-ата минута Бейл си спечели пряк-свободен удар и отново вкара в действие мощния си ляв крак и не остави никакъв шанс на вратаря. Така с гол аванс Тотнъм ще гостува на Лион.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
102