Рууни: Роналдо е най-голямата заплаха за нас


Н. Гавазов

Рууни: Роналдо е най-голямата заплаха за нас

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели очакванията си за предстоящия първи осминафинал от Шампионска лига против Реал Мадрид. Както е известно, след малко повече от час двата тима ще се изправят един срещу друг на „Сантяго Бернабеу" в един от най-интересните сблъсъци на този етап от турнира.

Според английският национал, най-голяма заплаха за неговия отбор е Кристиано Роналдо.

„Играл съм с Кристиано в един отбор в продължение на няколко години. Той и Меси са двамата водещи футболисти в съвременния футбол. Разбира се, от Реал Кристиано е най-голямата заплаха за нас. Той е невероятно талантлив и ще бъде много трудно да го неутрализираме. Но, ако това все пак ни се отдаде, шансовете ни за постигане на желания резултат ще се увеличат", заяви Рууни.

„Реал има великолепен състав. На всяка позиция играят прекрасни футболисти. Очаква ни труден мач. Такива футболисти като Алонсо, Йозил и Бензема могат да накажат съперника във всеки един момент. Поради това ние трябва да покажем най-добър футбол", каза още нападателят.

„За всеки мач се готвя еднакво, независимо дали става дума за Шампионска лига или за Висшата лига. Имам желание да побеждаваме във всеки двубой, поради това подготовката е еднаква. Обикновено в нощта преди мача си мисля за бъдещия двубой, мисля си какво трябва да правя на терена и как ми се иска да протече срещата. Винаги мисля за победа на Манчестър Юнайтед", завършва Рууни.

 

  Сподели
86