Пардю: Бях уверен, че ми вярват


Н. Гавазов

Пардю: Бях уверен, че ми вярват

Мениджърът на Нюкасъл Алан Пардю заяви, че никога не се е страхувал за своя пост. Както е известно, вВ последните си две срещи от Висшата лига „свраките" постигнаха две победи - над Челси и Астън Вила, прекъсвайки по този начин лошата серия от шест мача, в които спечели само една точка, доближавайки се до опасната зона.

Точно в този тежък момент обаче, Пардю, който има седемгодишен договор с Нюкасъл е получил подкрепа от собствениците, въпреки тежката ситуация.

„Това не се случва често в съвременния футбол - бях уверен от ръководството, че ми вярва, въпреки негативните резултати. Може би в онзи момент феновете не са били щастливи, но аз знаех, че трябва да се опитам да оправдая доверието и ето, че записахме две важни победи. Не бяхме достатъчно добри и знаехме това. Сега сме уверени, че имаме силен отбор и трябва да го докажем чрез постигане на добри резултати", призна Пардю.

Нюкасъл се намира на 15-то място в класирането на Висшата лига с актив от 27 точки. Следващият двубой на тима от „Сейнт Джеймсис Парк" е утре в Лондон срещу Тотнъм.

 

  Сподели
110