Сити дава празен чек на Неймар?


Н. Гавазов

Сити дава празен чек на Неймар?

Mundo Deportivo твърди, че Барселона е изправен пред сериозна конкуренция от страна на Манчестър Сити заради звездата на Сантос Неймар. Според твърдения на изданието, клубът от английската Висша лига е инициирал разговори с агента на бразилеца относно вероятността неговият клиент да продължи кариерата си на „Етихад Стейдиъм".

Както е известно, предполага се, че Неймар и Барселона са подписали предварителен договор, който може да бъде активиран по всяко време след финалите на Мондиал 2014.

Но дори това да е така, спортният директор на Сити Чики Бегиристайн се е срещнал с един от агентите на футболиста Пини Захави, а на вечерята е присъствал и бившият президент на каталунците Жоан Лапорта.

Не е ясно точно какви теми са обсъждани, но изданието смята, че Сити е изразил своя интерес към Неймар, а опитите да бъде съблазнена бразилската звезда да продължи кариерата си в най-силното първенство на планетата са стигнали до там, че „гражданите"са готови да му предоставят празен чек, който играчът сам да попълни.

 

  Сподели
142