Гигс посети 104-годишен фен на Юнайтед


Н. Гавазов

Гигс посети 104-годишен фен на Юнайтед

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс посети 104-годишната привърженичка на отбора Емили Малиндер, за да поздрави с нейния рожден ден. За това разказа координаторът на тази среща Анжела Макгинти.

„Емили много обича футбола и особено Манчестър Юнайтед. Веднъж я попитах, с кого би искала да се срещне повече от всичко. Тя без колебание ми посочи Гигс. Тогава реших да направя всичко възможно относно този въпрос и се свързах с клуба. Честно казано, не се надявах, че нещата ще станат. Това беше фантастичен жест от страна на Манчестър Юнайтед. Емили остана като поразена", заяви Макгинти.

„Тя загуби дар слово, което е непривично за нея. Райън беше великолепен в общуването си и се снима с всички желаещи. Той дори обеща на Емили да се върне следващата година!", каза още координаторът.

„От името на всички присъстващи искам да благодаря на клуба и Райън. Всички оценяваме постъпката. Това е невероятен ден в живота на Емили и на всички присъстващи", допълни още Макгинти.

Гигс също остана във възторг от срещата.

„Винаги е много хубаво да се срещаш с наши привърженици, особено с такива като Емили. Тя е фен на нашия отбор от много време. И добре знае какво е това футбол. Прекрасно си поговорихме. Тя си спомни своите най-любими мачове, на които е била. Нашият клуб и всички футболисти ценят такива запалянковци. Именно поради това аз посетих Емили и я поздравих за рождения ден", каза от своя страна Гигс.

 

  Сподели
96