Джерард: Срещу Арсенал и Сити заслужавахме победата


Н. Гавазов

Джерард: Срещу Арсенал и Сити заслужавахме победата

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард изрази разочарованието си от равенствата в двубоите с Арсенал и Манчестър Сити. Както е известно, и в двата мача мърсисайдци повеждаха в резултата, но така и не успяваха да запазят преднината си и в крайна сметка завършиха при резултат 2:2.

„Начинът на игра срещу Арсенал и Манчестър Сити би трябвало да всели в отбора увереност. Тези два двубоя много си приличаха в смисъл, че можехме да вземем трите точки във всеки от тях. Сити е добър отбор и спечелената точка като гост с шампиона е добър резултат. Но отчитайки начина, по който играхме, равенството не ни носи удовлетворение. След тези срещи аз съм уверен, че Ливърпул е способен да се изкачи в таблицата за класиране", заяви Джерард за Liverpool Echo.

„В двубои с топ-отбори нашите резултати не винаги ни устройват, но всеки път когато се срещаме с тях, играем не по-лошо от съперника си, ако не и по-добре. Просто трябва да престанем да допускаме грешки и да започнем да превръщаме тези равенства в победи. Ако продължаваме да играем по същия начин, ще може да съберем още много точки и до края на сезона да се преборим за място в четворката", допълни капитанът на Ливърпул.

 

  Сподели
95