Челси е готов да започне преговори с Жозе Моуриньо


Н. Гавазов

Челси е готов да започне преговори с Жозе Моуриньо

Челси започна процес на преговори с Жозе Моуриньо за евентуалното завръщане на португалския специалист на „Стамфорд Бридж", твърди Daily Mail. Засега все още няма нищо конкретно, но контакт е бил осъществен и Роман Абрамович е запален от идеята да върне „Специалния" в Челси.

От друга страна изглежда все по-вероятно, че Моуриньо ще се раздели с Реал Мадрид, който загуби от Гранада в събота и изостана на 15 точки зад лидера на Примера дивисион историческият съперник Барселона.

В момента резултатите на Челси вървят от лошо към по-лошо под ръководството на временния мениджър Рафа Бенитес и въпреки някои резерви Абрамович е изкушен да си върне най-успешния наставник на „сините". Лондончани все още са на трето място в класирането, но загубата в Нюкасъл през уикенда приближи Тотнъм , Евертън и Арсенал до Челси и заплахата тима да остане извън топ 4 е реална.

В същото време недоволството към Бенитес става все по-голямо, особено след поредното бомбастично оправдание на испанеца, че отборът му е загубил на „Сейнт Джеймсис Парк" заради „липса на опит", въпреки че Петер Чех, Бранислав Иванович, Джон Тери, Гари Кейхил и имат повече от 1300 мача помежду си.

 

  Сподели
101