Рууни: Голът ми прилича на онзи, който вкара Роналдо (видео)


Н. Гавазов

Рууни: Голът ми прилича на онзи, който вкара Роналдо (видео)

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че неговият гол в мача против Фулъм му е напомнил за попадението на бившия съотборник Кристиано Роналдо, също на „Крейвън Котидж" преди няколко години. Както е известно, в 79-та минута на съботния мач Рууни донесе победата на своя тим и помогна да бъде увеличена разликата от основния преследвач Манчестър Сити.

Тук, но през февруари 2007 година се отличи и Роналдо, с когото на Уейн предстои среща в рамките на Шампионската лига. Тогава Юнайтед също увеличи дистанцията и впоследствие спечели титлата в Премиършип. Рууни се надява на повторение на този сценарии.

„Моят гол много прилича на онзи, който вкара Кристиано. След това попадение ние се откъснахме и станахме шампиони. Надявам се, че сега нещата ще се повторят. Докато тичаш към наказателното поле на противника, стараеш се постоянно да анализираш ситуацията, избирайки най-добрият вариант за атаката. Започваш да мислиш, дали да подадеш на някой съотборник или да стреляш. Аз избрах да бия сам и за щастие, топката влезе във вратата", заяви Рууни за Magic 1152.

 

  Сподели
86