Манчини: Борбата за титлата не е завършила


Н. Гавазов

Манчини: Борбата за титлата не е завършила

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини сподели мнението си за срещата от 25-я кръг на Висшата лига на против Ливърпул. Както е известно, двата тима представиха един вълнуващ спектакъл, който завърши без победител, а това позволи на Манчестър Юнайтед да увеличи дистанцията от шампиона на девет точки. Роберто Манчини е убеден, че не всичко е загубено и разликата може да бъде компенсирана.

„Преди ситуацията с първия гол на Ливърпул имаше сериозна съдийска грешка. Ако такова нещо се беше случило с наш футболист, той щеше да получи червен картон. А тук съдията на реагира по никакъв начин. Независимо от всичко, смятам резултата за справедлив", заяви Манчини за Sky Sports.

„Агуеро и Джеко трябваше да играят по-мощно. Не показахме добра игра. В продължение на целия последен месец всеки мач играхме много силно, а този път бяхме прекалено нервозни. Не знам защо така се получи", допълни наставникът на Сити.

„Приключи ли борбата за титлата? Не. Няма голяма разлика, дали ще изоставаш със седем точки или девет. Мисля, че имаме сили да наваксаме разликата", завърши Манчини.

 

  Сподели
115