Бенитес остава в Челси и през следващия сезон?


Н. Гавазов

Бенитес остава в Челси и през следващия сезон?

Наставникът на Челси Рафаел Бенитес е заявил на своите футболисти, че ще остане начело на отбора и през следващия сезон. Както съобщава The Mirror, това заявление, в чиято правдивост може да се усъмним, испанският специалист е направил с цел да мотивира своите възпитаници, някои от които откровено доиграват сезона в очакване на летните промени.

За Бенитес обаче е особено важно да завърши успешно кампанията и да изпълни поставените пред него задачи - място в топ 4 на Висшата лига, което ще му позволи да претендира за постоянен договор с Челси.

„Рафа е казал на няколко футболисти, че остава в Челси и през другия сезон. Това изглежда малко като признак на отчаяние. Рафа чувства, че трябва да убеди футболистите си в това, че ще остане тук задълго. Въпреки това, много от играчите смятат, че ще останат на „Стамфорд Бридж" повече време, отколкото Бенитес, независимо как би завършил сезона", цитира изданието свой източник от „Стамфорд Бридж".

„Никой не изпитва лоши чувства към испанеца. Просто смятат, че всичко е временно. Защо да си променят стила и да правят различно някои неща, при положение, че Рафа няма да бъде друг през следващия сезон?", допълва източникът.

 

  Сподели
108