Йол: Победата е жизненоважна за Фулъм


Н. Гавазов

Йол: Победата е жизненоважна за Фулъм

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол призна, че снощната победа над Уест Хем в среща от 24-я кръг на Висшата лига на Англия е „жизненоважна" за отбора. След само две победи в последните си 15 мача „котиджърсите" не само се замесиха в борбата за оцеляване, но и предизвикаха нарастващото недоволство на собствената си публика.

Със сигурност обаче атмосферата на напрежението ще започне да се разсейва след снощната победа с 3:1 над „чуковете" и новините за привличането на Урби Емануелсон и Станислав Манолев.

„Резултатът е много важен. Това беше жизненоважна победа, жизнена победа! Те имаха 27 точки преди мача, ние бяхме с 25, Норич с 26, така че това наистина е важна победа. Щастлив съм, особено като видях как играхме тази вечер, а и последните четири мача тук. Липсваше ни малко късмет, понякога малко качество, но днес бяхме много добри до почивката", заяви Йол след мача.

Както е известно, резултатът в срещата беше открит от Димитър Бербатов, който снощи празнуваше своя 32-ри рожден ден. Попадението на българина обаче предизвика полемики, тъй като Митко бе в очевидна засада, която за негово щастие и това на „котиджърсите" не беше маркирана.

„Голът на Бербатов? Щастливи сме, че вкара, въпреки приказките, че е от засада. Не съм сигурен в това, защото н видях добре ситуацията. Може и да е имало, но аз мога да си спомня през този сезон няколко решение, които се вземаха срещу нас", допълни Йол.

 

  Сподели
117