Венгер: Може би не ни достига нападател


Н. Гавазов

Венгер: Може би не ни достига нападател

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи позицията, която според него има нужда от укрепване през настоящия трансферен прозорец. Както е известно, по-рано през януари „артилеристите" бяха свързвани с Давид Вия от Барселона, Адриан Лопес от Атлетико и дори Единсон Кавани от Наполи. Сега се подозира, че Венгер разглежда кандидатурата на Стеван Йоветич от Фиорентина.

Наистина, нападението е поста, който според френският специалист трябва да бъде укрепен в оставащите дни до края на трансферния прозорец.

„Имаме ли нужда от още един нападател? От гледна точка на майсторството не. Но от гледна точка на количеството, вероятно имаме някакъв дефицит. Впрочем, няма да е никак леко. Нападателите, които са достатъчно добри, за да играят за нас не се търкалят по улицата. Не мога да обещая, че ще купим някого сега, утре, във вторник или в сряда, защото към момента не сме близо до покупката на когото и да е. Работата не е в това, че съм песимист. По-важното е, че аз съм реалист", заяви Венгер за ESPN.

 

  Сподели
108