Сър Алекс: Жалко, че Де Хеа трябва да преживява всичко това


Н. Гавазов

Сър Алекс: Жалко, че Де Хеа трябва да преживява всичко това

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън за пореден път взе страната на вратаря Давид Де Хеа, призовавайки испанеца да не обръща внимание на критиките на специалистите. Както е известно, стражът извърши седем блестящи спасявания в мача срещу Тотнъм, но малко преди последния съдийски сигнал допусна грешка, която струваше трите точки на Юнайтед.

Този епизод в мача стана повод за средствата за масова информация да сложат кръст на кариерата на 22-годишния вратар на „Олд Трафорд" и в пространството се появиха слухове за евентуалната продажба на Де Хеа.

„Това излиза извън всякакви рамки. Истината е, че когато ни критикуват ситуацията винаги надхвърля всякакви рамки. Момчетата просто не бива да обръщат внимание на това. По-голямата част от феновете смятат, че той се представи великолепно. Давид игра блестящо и извърши няколко фантастични спасявания! Не искам да обсъждам критиките, тъй като те са напълно неоснователни", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

„Жалко е, че Де Хеа трябва да преживява всичко това. Останалите играчи могат да допуснат по 20 грешки на мач, но той е в съвсем друго положение", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
75