Земан: Стекеленбург има проблеми с дисциплината


Н. Гавазов

Земан: Стекеленбург има проблеми с дисциплината

Старши-треньорът на Рома Зденек Земан нападна вратаря Мартен Стекелнбург, обвинявайки го, че не се вписва в отбора. Както е известно, холандският национал изпадна в немилост пред своя наставник и не само, че загуби титулярното си място, но също така усложни отношенията си с чешкия специалист. В средата на седмицата Стекеленбург изрази възмущението си, че не намира място в стартовия състав, но днес не закъсня и реакцията на Земан.

„Стекелнбург все още е играч на Рома, затова той трябва да бъде в мое разположение. Не забравяйте, че след мача с Парма той беше аут за месец. За съжаление, на него не му достига дисциплина, което оказва влияние на отборния дух. Много трудно се работи в ситуация, при която пресата постоянно пише за конфликти. Подобно нещо не бива да се случва", заяви Земан по време на днешната си пресконференция

„Помолих Стекелнбург да се постарае да бъде по-активен във взаимоотношенията си с отбора, но той се изолира от всички. Разговаря само на английски, а много негови съотборници не знаят този език", каза още чешкият специалист.

 

  Сподели
97