Ливърпул продължава борбата за Коутиньо


Н. Гавазов

Ливърпул продължава борбата за Коутиньо

Интер прие предложението на Саутхемптън в размер на 10.2 милиона паунда за покупката на полузащитника Фелипе Коутиньо, но Ливърпул не губи надежда, че все пак ще може да получи талантливия футболист. Новият наставник на „светците" Маурисио Почетино се познава отлично с бразилеца от съвместната им работа в Еспаньол през миналата година. Късно снощи стана известно, че клубът от „Сейнт Мери" е получил разрешение да започне преговори по условията на личния контракт на играча.

Ливърпул обаче запазва своя интерес към 20-годишния футболист. Мърсисайдци много се надяваха бързо да подпишат с Коутиньо и да използват играча в неделния мач с Олдъм и за целта „червените" изпратиха делегация в Милано.

В сряда Ливърпул подобри своето първоначално предложение от 6.5 милиона паунда на 8 милиона, но отново получи отказ, още повече, че по същото време Саутхемптън предложи 10.2 милиона паунда за бразилеца. Късно снощи делегацията на мърсисайдци е получила разрешение да представи пред „нерадзурите" трета оферта в размер на 10.2 милиона паунда, т.е, като предложението на Саутхемптън.

Очаква се, че днес или най-късно утре Ливърпул ще получи окончателен отговор от Интер.

 

  Сподели
129