Ди Матео: Имам още една година договор с Челси и не бързам да работя


Н. Гавазов

Ди Матео: Имам още една година договор с Челси и не бързам да работя

Бившият наставник на Челси Роберто Ди Матео заяви, че не възнамерява да се отказва от треньорската кариера, но едновременно с това не знае когато ще я възобнови. По време на миналия сезон поради стечение на обстоятелствата Ди Матео се оказа начело на Челси и с отбора от „Стамфорд Бридж" спечели историческа победа в Шампионска лига.

Също така Роберто, който е бивш играч на Лацио и Челси, успя да поработи като мениджър в МК Донс и Уест Бромич. Очевидно е, че интересът към 42-годишният специалист продължава да е голям, но Ди Матео все още не е решил кога ще се завърне към футбола.

„Имам още една година договор с Челси, но от няколко месеца не работя. Отдихът не ми омръзна. Не знам кога ще се върна. Италия? Може би, кой знае? Аз обичам Италия. Като играч аз израснах в Лацио, който в момента провежда един добър сезон. Чувствам се италианец, но едновременно с това и европеец. Моите деца ходят на училище в Лондон и аз трудно си представям, че мога да отида където и да е било. Следващият избор ще е ключов в кариерата ми", признава Ди Матео.

 

  Сподели
70