Ливърпул може да бъде надцакан за Коутиньо


Н. Гавазов

Ливърпул може да бъде надцакан за Коутиньо

Интересни новини пристигнаха от Италия. Според информация на местната преса, английският Саутхемптън се е включил в битката за подписа на атакуващият полузащитник на Интер Фелипе Коутиньо. Както е известно, вчера делегация на Ливърпул предвождана лично от Йън Айър излетя за Милано, за да преговаря с ръководството на „нерадзурите" относно бразилският футболист. Очакваше се, че мърсисайдци ще отправят нова оферта за Фелипе.

Плановете на клуба от „Анфийд" обаче могат да се провалят, защото буквално когато техният самолет е летял, от Саутхемптън са предложили 11 милиона евро за играча. Както е известно, от италианския гранд първоначално поискаха 15 милиона евро, но след това миланци показаха склонност към компромис и намекнаха, че биха се съгласили на сделка и на 10-11 милиона евро.

Според неофициална информация, Ливърпул възнамеряваше да предложи 10 милиона за 20-годишния футболист, но при така създалата се ситуация и появата на втори кандидат за подписа на Коутиньо не е изключено Интер отново да поиска 15 милиона евро за своя играч.

 

  Сподели
125