Полицията няма да предприема действия срещу Азар


Н. Гавазов

Полицията няма да предприема действия срещу Азар

Срещу полузащитника на Челси Еден Азар няма да бъдат повдигани обвинения във връзка с инцидента в снощната среща-реванш от полуфиналите на Купата на английската лига със Суонзи. Както е известно, по време на въпросния двубой се случи нещо изумително - десет минути преди края на редовното време Азар загуби търпение, когато момчето зад вратата отказваше да даде топката на играча, умишлено бавейки времето. Еден се опита да изрита коженото кълбо, но вместо това осъществи контакт с тялото на момчето, което доведе до изгонването на играча на Челси.

Говорител на полицията коментира инцидента и заяви, че няма да се предприемат никакви действия срещу футболиста на Челси. По-късно стана ясно, че от лондонския отбор са поканили в съблекалнята 17-годишният младеж, който от шест години подава напусналите терена топки.

„Полицията разговаря с момчето и баща му и те смятат, че въпроса е приключен. След мача момчето и Еден Азар се срещнаха в съблекалнята на Челси и се здрависаха, което е добре. За нас въпросът е затворен", се казва в изявление на полицията.

 

  Сподели
108