Бенитес: Азар се извини на момчето


Н. Гавазов

Бенитес: Азар се извини на момчето

Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес коментира изхода на срещата-реванш от полуфиналите на Купата на английската лига против Суонзи Сити, а също така сподели мнението си за изгонването на Еден Азар, който удари момчето, подаващо топките зад вратата.

„В този турнир имахме два мача, но не се възползвахме от своите шансове в нито един от тях. Трябва да отдадем дължимото на Суонзи - те свършиха отлична работа. Не видях ситуацията, в която Дема Ба поиска дузпа, но сега не може да променим нищо", заяви Бенитес за ВВС.

„Имахме 2-3 опасни положения. Можехме да се представим по-добре, но не успяхме да поразим целта. Трябваше да играем по-добре в атака, да променим играта, но нещата не се получиха", каза още испанският специалист.

„Азар? Той се срещна с момчето и те се извиниха едни на друг. Момчето знаеше, че нарочно бави времето. Разстроени сме, че загубихме играча, но не е по силите ни да променим каквото и да е. Двамата трябва да признаят, че сбъркаха. Може да анализираме ситуацията половин час, но и без това е ясно, че те не са прави", допълни наставникът на Челси.

 

  Сподели
137