Бенитес: Абрамович ми каза, че е доволен от отбора


Н. Гавазов

Бенитес: Абрамович ми каза, че е доволен от отбора

Наставникът на Челси Рафа Бенитес заяви, че собственикът на клуба Роман Абрамович е доволен от прогреса, който „сините" са осъществили под негово ръководство. От момента на пристигането на испанеца на „Стамфорд Бридж" нещата в Челси не са се подобрили кой знае колко - отборът продължава да заема трето място в таблицата за класиране, пред отпадане е в Купата за Лигата, Торес продължава да се намира в реанимация, а в някои мачове футболът, който демонстрират лондончани поражда въпросителни.

„Има хора, които общуват с нас. Аз разполагам с тази информация. Тези дни размених няколко думи с Роман Абрамович и той ми каза, че е доволен от играта на тима. Разбира се, той има свои идеи, аз също. Но ние се обяснихме един на друг какво искаме. Това е нормално", заяви Бенитес за Sky Sport.

„В момента се намираме в преходен период - появиха се нови футболисти, с други сключваме нови договори. Мога да кажа, че отборът расте, усъвършенства се и аз съм доволен от това. Но въпреки всичко положително, ние трябва да се опитаме да ви вършим по-добре работата, ако искаме да претендираме за титлата. Приоритетите пред отбора са място в топ 4 и в същото време борба за трофеи. Уверен съм, че ако си поговорите с играчите, те също ще ви кажат, че се движим в правилното направление", завършва испанският специалист.

 

  Сподели
106