Ламбърт: Опустошен съм, разочарован съм, боли ме


Н. Гавазов

Ламбърт: Опустошен съм, разочарован съм, боли ме

След отпадането от полуфинала за Купата на Лигата от Брадфорд, мениджърът на Астън Вила Пол Ламбърт заяви, че няма намерение да напуска отбора. Във вторник вечер бирмингамци не успяха да върнат дефицита от два гола, който се получи след първия мач и въпреки победата си с 2:1, отпаднаха от турнира. Отчитайки лошото представяне на тима във Висшата лига, мнозина специалисти са на мнение, че най-вероятно Ламбърт ще бъде отправен в оставка.

Специалистът обаче е на мнение, че при така създалата се ситуация е необходимо да се бори, а да не се предава по средата на пътя.

„Опустошен съм, разочарован съм, боли ме... Не мога да ви кажа какво казах в съблекалнята. Никой не е на себе си в този момент. За съжаление, следващият шанс да играем на „Уембли" може да ни се предостави едва след 10 или 12 години. Това се отнася и за младите играчи", заяви Ламбърт след снощния мач.

„Сега ми е тъжно, както и на феновете. Признавам си: отговорността е изцяло моя. Разбирам и знам какво чувства всички, които обичат Вила, защото аз чувствам същото", продължи специалистът.

„Засега оставам в Астън Вила и има само два пътя за по-нататъшни действия. Или си тръгваш и приемаш сегашната ситуация такава, каквато е сега, или продължаваш да се бориш. Разбира се, нямам намерение да се предавам", завърши Ламбърт.

 

  Сподели
122