Сър Алекс: Този рефер навремето зачете гол от засада, a сега не ни даде дузпа


Н. Гавазов

Сър Алекс: Този рефер навремето зачете гол от засада, a сега не ни даде дузпа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън подложи на критика действията на арбитъра в срещата с Тотнъм в рамките на 23-ят кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, двата отбора завършиха при резултат 1:1, след като „червените дяволи" поведоха с гол на Ван Перси през първото полувреме, но шотландският специалист смята, че неговият тим е трябвало да получи 11-метров наказателен удар за нарушение срещу Уейн Рууни.

„Ние изглеждахме много добре по време на целия мач и можехме да запазим своето преимущество. За това много съжалявам, че не успяхме да го направим. Имахме много шансове да вкараме втори гол на контраатака", заяви Сър Алекс след срещата.

„Очевидно е, че Рууни трябваше да получи дузпа, но страничният съдия не направи това. Нямаме добра история в отношенията си с този лайнсмен, който преди няколко години зачете гол на Дрогба от метрова засада. Подобни неща се помнят", каза още наставникът на Юнайтед.

„Те просто избасяха топката напред. Де Хеа можеше да се намеси по-добре в ситуацията с гола, но тепърва предстои да направим разбор на това положение", допълни Сър Алекс.

 

  Сподели
106